Workshops

* Alle datums staan in de – AGENDA –

Op deze pagina is het overzicht te vinden van alle mogelijkheden met betrekking tot workshops. Deze workshops variëren maandelijks en is afhankelijk van de wensen. Deze workshops zijn zowel particulier en als bedrijf te boeken. De locatie van de workshop kan in overleg worden afgestemd, maar kan bijvoorbeeld ook op een gewenste locatie naar keuze. Op onze eigen locatie hebben wij ruimte voor groepen tot 15 personen.

Workshops zijn inclusief koffie/thee en kleine lekkernij en iets te drinken tijdens de workshop! Meerdere data en dagdelen mogelijk, nu ook in de avond.

Wil je een workshop volgen? Reageer dan via het contactformulier dan staat alles geregistreerd. Na aanmelding krijgt u een bevestiging.     

Tijdsduur: Circa 2 1/2 uur        

          *De datums van de workshops staan in de Agenda!  Abonneer je op de agenda en je blijft altijd op de hoogte! 

Workshops November -December

Kerstboom € 36,00
De Lantaarn met vetplanten € 36,00
De glazen cilinder vaas met asparagus goud € 36,00
De plank – kinderworkshop (minimaal 8 pers) € 10,00
Workshop kerst op gouden (rond) bord met witte berkentakken € 25,00

Kerstworkshop

Eigen nieuwe locatie en wij komen voor bedrijven op locatie!

Kerstmis, een van de meest geliefde seizoenen van het jaar, brengt niet alleen warme gezelligheid, maar ook de kans om creatief te zijn. Een perfecte manier om je huis te verfraaien en een feestelijke sfeer te creëren, is door deel te nemen aan een Kerstworkshop. Deze workshops bieden niet alleen plezier en creativiteit maar laten je ook genieten van de magie van het seizoen terwijl je je eigen prachtige groenstuk maakt.

 

High Tea

In het atelier is er ook de mogelijkheid om met een groep een High Tea te doen. Tijdens deze High Tea word je door middel van een 5 gangen menu volledig in de watten gelegd. Tussendoor is er de mogelijkheid om door de pluktuin te lopen en hier een leuk boeket met dahlia,s samen te stellen.

 

Baby shower

Een unieke verrassing voor de aanstaande moeder.

Een babyshower wordt voor de geboorte van de baby georganiseerd. Meestal wordt dit door familie of vriendinnen georganiseerd om de aanstaande moeder even in het zonnetje te zetten. Het zijn voornamelijk de vrouwen die dan aanwezig zijn. Die nemen dan allemaal praktische kleine presentjes mee.

In de 32 – 36 week plan je meestal een babyshower in.

De babyshower staat in het teken van herinneringen ophalen en gezellig eten en drinken een leuk idee is om dit te combineren met een high tea