Kunst & Gepreserveerde planten

Een plantenschilderij is een échte aanwinst voor in je woonkamer of bijvoorbeeld op kantoor. Alle schilderijen kunnen op basis van de wensen worden gemaakt en ontworpen.

KUNST PLANTEN – Waarom steeds meer bedrijven, hotels, restaurants scholen kiezen voor gemak met een mooie uitstraling. Groen straalt rust uit en geeft het een natuurlijke look. Geen onderhoud maar wel de gezelligheid voor een relatief lage aanschafprijs. Vele creaties zijn er mogelijk zoals een 3d plafond van mos met hangende planten, schilderijen met stalen frame en kunstplanten, wanden.

GEPRESERVEERDE PLANTEN – Dit zijn echte planten waarbij het water in de bladeren is vervangen door een milieuvriendelijke en afbreekbare prepareervloeistof. Hierdoor behoudt de plant lange tijd zijn natuurlijke uitstraling, geur en kleur.

DUURZAAM – De geprepareerde plant heeft geen onderhoud nodig. Onder normale omstandigheden heeft u ongeveer meer 15 jaar plezier van de creatie.

METALEN OF STEIGERHOUT LIJST – Wij leveren maatwerk. Zo zijn er verschillende mogelijkheden. Wij komen graag op locatie om de mogelijkheden te bespreken.

LUCHTVOCHTIGHEID – Niet hoger dan 70% en niet lager dan 10%. De geprepareerde planten zijn niet geschikt voor vochtige ruimtes.

OPHANGEN SCHILDERIJ – Door ons eigen bedrijf Hycon Techniek.