Over

Graag stel ik me aan u voor !

Mijn naam is Angeline Windt-Gijzen en woon in Lutjebroek. Mijn interesse in groendecoratie is ontstaan nadat ik enkele jaren mijn zus Wilma heb geholpen met workshops.

Hierna ben ik zelf mijn eigen weg ingegaan en heb ik cursussen gedaan bij Boersma Instituut  Aalsmeer en Boudien Dijkstra. Inmiddels geef sinds 10 jaar met veel plezier workshops in groendecoratie, buiten/binnen schilderijen en bloemenstukken.

Ik werk voor bedrijven en particulieren en heb zelf een bedrijfsruimte (een kas) tot mijn beschikking voor circa 30 personen op de Haling 5 in Andijk (net achter het streekbos). Deze kas is verwarmd door middel van houtkachel en elektrische kachel. In de zomer werken we bij goed weer  buiten.

De workshops worden aangepast aan het seizoen en zijn inclusief alle materialen. De workshops worden gestart met koffie/thee en iets lekker erbij. Hierna starten we de workshop en tijdens de workshop zal nog een drankje worden ingeschonken.

Wilt u op de hoogte blijven van de workshops like mij op facebook of schrijf u in voor de nieuwsbrief. Deze nieuwsbrief wordt 5x per jaar verstuurd.