Over ons

Angeline Windt, getrouwd en twee kinderen is de oprichtster van Angel Creations.

Zij woont in Hoogkarspel. Deze regio Noord-Holland is agrarisch met o.a. veel bollen, bloemen, groente en fruit. Daarnaast behoort dit gebied tot de top in de wereld op het gebied van zaadveredeling.

Angeline heeft altijd al interesse gehad in de natuur en combineerde dit met het maken van speciale groendecoraties. Workshops in groendecoratie voor particulieren volgden. Dit groeide uit van kleine groepen op de eigen locatie tot grote groepen voor diverse organisaties in de regio.

Voor bedrijven die een evenement organiseren maakt Angel Creations ook creaties op grote pilaren die opgemaakt worden met bloemen of groente.

Haar passie is om voortdurend nieuwe groendecoraties te blijven ontwikkelen. Werken en experimenten met bijzondere en exclusieve materialen zoals gepreserveerde materialen die duurzaam zijn.

De passie heeft zich verder ontwikkeld door composities te maken van materialen in de vorm van schilderijen: Mos schilderijen, Plantenschilderijen, grote aparte creaties met bloemen en groente met een bijzonder accent.