Over

Angel Creations

Angeline Windt, getrouwd en twee kinderen is de oprichtster van Angel Creations. Zij woont in Lutjebroek in een prachtige omgeving nabij het natuurgebied De Weelen en het Streekbos. Dit gebied is agrarisch met o.a. veel bollen, bloemen groente en fruit. Daarnaast behoort dit gebied tot de top in de wereld op het gebied van zaad veredeling.Er zijn een groot aantal hightech firma´s gevestigd in dit gebied.

Angeline heeft altijd al interesse gehad in de natuur en combineerde dit met het maken van speciale groendecoraties. Workshops in groendecoratie voor particulieren volgden. Dit groeide uit van kleine groepen op de eigen locatie tot grotere groepen voor diverse organisaties in de regio.

Haar passie is om voortdurend nieuwe groendecoraties te blijven ontwikkelen met een bepaald thema. Door diverse experimenten met bijzondere en exclusieve materialen kunnen workshops worden gegeven voor jong en oud die een blijvende herinnering zijn voor elke gebeurtenis. Denk hierbij onder andere aan een verjaardag, jubileum of vrijgezellenfeest.

De passie heeft zich verder ontwikkeld door composities te maken van materialen in de vorm van schilderijen en werkstukken met diverse materialen uit het bos met een bijzonder accent.

Angeline en haar collega’s werken samen met Draumr om hun producten en diensten bij een breder publiek onder de aandacht te krijgen.