Over

AngelCreations

Angeline Windt, getrouwd en twee kinderen is de oprichtster van AngelCreations.

Zij woont in Hoogkarspel in een prachtige omgeving nabij het natuurgebied De Weelen en het Streekbos. Dit gebied is agrarisch met o.a. veel bollen, bloemen groente en fruit. Daarnaast behoort dit gebied tot de top in de wereld op het gebied van zaad veredeling.

Er zijn een groot aantal hightech firma´s gevestigd in dit gebied.

Angeline heeft altijd al interesse gehad in de natuur en combineerde dit met het maken van speciale groendecoraties. Workshops in groendecoratie voor particulieren volgden. Dit groeide uit van kleine groepen op de eigen locatie tot grote groepen voor diverse organisaties in de regio. Nu is het mogelijk om doe het zelf pakketten te bestellen en om rouwwerk te bestellen.

Haar passie is om voortdurend nieuwe groendecoraties te blijven ontwikkelen. Werken en experimenten met bijzondere en exclusieve materialen zoals  gepreserveerde materialen die duurzaam zijn.

De passie heeft zich verder ontwikkeld door composities te maken van materialen in de vorm van schilderijen: Mos schilderijen,  Plantenschilderijen, Kunstschilderijen met een bijzonder accent.