Mosschilderijen

Mosschilderij Vierkant Angel Creations

Heb jij altijd al een levendig schilderij in huis willen hebben? Deze handgemaakte mosschilderijen zijn in alle soorten en maten te bestellen. Het is uiterst geschikt voor in de woonkamer en is bestemd tegen kamertemperaturen.

NATUURLIJKE UITSTRALING Met een mos schilderij haalt u de natuur naar binnen.

GELUIDSABSORBEREND 
De akoestiek verbeterd aanzienlijk, met name door gebruik van rendiermos of bolmos. Door het gebruik van platmos is dit effect de helft minder. Dit komt met name door de hoogte van het mos.

GEPREPAREERD MOS
Het mos wordt gedroogd, behandeld, en gekleurd met milieuvriendelijke kleurvaste producten, waardoor het brandvertragend, elastisch, zacht en vuilafstotend blijft.

RENDIERENMOS of Cladonia stellaris. Dit struikvormig mos is verkrijgbaar in diverse kleuren. Rendiermos is 4-6 cm hoog en is zeer geschikt voor mosschilderijen.

BOLMOS Leucobryum glaucum. De naam zegt het al, mos in bolvorm. Het bolmos heeft een hoogte van 2-5 cm Dit bolmos is ook zeer geschikt voor mosschilderijen.

PlATMOS of Plagiothecium undulatumOok wel lappenmos genoemd. Plattenmos heeft een hoogte van 1-2 cm. Geschikt voor mosschilderijen.

ONDERHOUDSVRIJ 
Het mos geprepareerd dit houdt in zonder dat u er iets voor hoeft te doen behoudt het mos zijn vorm en zachtheid.

DUURZAAMHEID 
Mosschilderij blijft vele jaren goed. Alleen bij direct zonlicht is er eerder verkleuring van het mos.

LIJSTEN
Staal gemaakt op maat door Vok Windt van ons eigen bedrijf HyconTechniek. Ook een houten lijst is mogelijk, vraag naar de vele mogelijkheden.

OPHANGEN MOSSCHILDERIJ
Het ophangen van een mos schilderij wordt in overleg gedaan door ons eigen bedrijf Hycon Techniek.

KOSTEN
De prijs is afhankelijk van de wensen die u heeft. Wij komen graag op uw locatie om de de mogelijkheden te bespreken. Geïnteresseerd? Informeer naar onze mogelijkheden! Contacteer ons.