Mosschilderijen

Mosschilderijen
Mosschilderijen

NATUURLIJKE UITSTRALING   Met een mosschilderij haalt u de natuur naar binnen.

GELUIDSABSORBEREND De akoestiek verbeterd aanzienlijk met name door gebruik van rendiermos of bolmos. Door het gebruik van platmos is dit effect de helft minder. Dit komt met name door de hoogte van het mos.

GEPREPAREERD MOS Het mos wordt gedroogd,behandeld, en gekleurd met milieuvriendelijke kleurvaste producten, waardoor het brandvertragend, elastisch, zacht en vuilafstotend blijft.

RENDIERENMOS of Cladonia stellaris. Dit struikvormig mos is verkrijgbaar in diverse kleuren. Rendiermos is 4-6 cm hoog en is zeer geschikt voor mosschilderijen.

BOLMOS Leucobryum glaucum. De naam zegt het al, mos in bolvorm. Het bolmos heeft een hoogte van 2-5 cm Dit bolmos is ook zeer geschikt voor mosschilderijen.

PlATMOS of Plagiothecium undulatum. Ook wel lappenmos genoemd. Plattenmos heeft een hoogte van 1-2 cm. Geschikt voor mosschilderijen.

ONDERHOUDSVRIJ Het mos geprepareerd dit houdt in zonder dat u er iets voor hoeft te doen behoudt het mos zijn vorm en zachtheid.

DUURZAAMHEID Mosschilderij blijft vele jaren goed. Alleen bij direct zonlicht is er eerder verkleuring van het mos.

STEIGERHOUT LIJST Standaard of Maatwerk. Iedere ruimte is anders. De standaard lijsten zijn 45 x 45 cm en 170 x 45 cm.

PRIJS De prijs is afhankelijk van de wensen die u heeft.Wij komen graag op uw locatie om de de mogelijkheden te bespreken.

Geïnteresseerd? Informeer naar onze mogelijkheden!